Crystal Palace mot Southampton den 16 september 2017

Vi riktar blickarna mot Premier League och matchen mellan Crystal Palace och Southampton. Matchen spelas lördagen den 16 september 2017 klockan 13:30. Det här ser ut att bli en jämn match och spelbolagen har svårt att veta var de ska lägga sina odds. Oddsen har förändrats ganska mycket den senaste tiden och det är alltid intressant att följa. Här kan ni läsa om vårt speltips inför matchen och även statistik och odds.

 • Speltips: Crystal Palace vinner matchen och pengarna tillbaka vid oavgjort till 2.00 i odds hos Bet365.
 • Spelstopp: 16 september 2017, klockan 13:30

Oddsjämförelse inför Crystal Palace mot Southampton

 • Crystal Palace(1) – 3.00
 • Oavgjort (X) – 3.35
 • Southampton (2) – 2.60

Crystal Palace bytte ut sin tränare Frank de Boer efter bara fyra matcher i ligan och nu är det Roy Hodgson som styr skutan. Ibland så behöver man en förändring för att komma på rätt köl. Det har gått allt annat än bra för Crystal Palace som har förlorat sina fyra senaste matcher i Premier League. Vad som är ännu värre är att man inte har lyckats göra ett enda mål på dessa fyra matcher. Nu får vi se om Hodgson kan ändra på det.

Roy Hodgson bör vara rätt man att leta laget framåt. Han kan ingjuta nytt mod i spelarna och nu gäller det att man visar vad man går för mot Southampton.

Hur ser det ut för Southampton?

Southampton förlorade senast mot Watford i helgen och deras försvar är allt annat än bra. De har nästan lika dålig statistik som Crystal Palace och man har bara gjort mål i en av fyra matcher i Premier League. Man lyckades vinna över West Ham och spela oavgjort mot Huddersfield och Swansea. Det har inte direkt varit svårt motstånd och man har ändå inte lyckats speciellt bra.

Tittar man bakåt så har Southampton bara vunnit två av sina tio senaste matcher i Premier League. I åtta av matcherna har man inte lyckats med bedriften att göra mål.

Det är två lag i kris som ska mötas denna lördag. Det lockar att spela en rak etta på Crystal Palace till 3.00 i odds. Jag tror att det finns goda möjligheter till att Hodgsons lag tar hem matchen. Tränaren är viktig för laget och han har erfarenheten som behövs. Vårt speltips blir inte en rak etta, utan vi ska slipa lite på det för att få det lite säkrare. Vårt speltips blir att Crystal Palace vinner matchen och pengarna tillbaka vid oavgjort. Hos Bet365 så får vi 2.00 i odds på det spelet och det känns bra. Nu får vi hoppas att Hodgson har lyckats stärka laget och på hemmaplan så ska man ha goda möjligheter att vinna. Det här är inget säkert spel och vi väljer låg insats för att inte riskera för mycket.

Inget av lagen har ett bra anfallsspel och därför så kommer vi troligen inte att få se så många mål i denna match. Att spela på under 2,5 mål i matchen känns inte helt fel men det ger bara runt 1.60 i odds.

Statistik

 • Cyrstal Palace och Southampton har båda vunnit 3 och förlorat 3 av sina 6 senaste spelade matcher.
 • Southampton har bara vunnit 20 % av sina Premier League matcher.

Matchinformation

 • Match: Crystal Palace mot Southampton
 • Tävling: Premier League
 • Plats: Selhurst Park, London
 • Tid: 16 september 2017 klockan 13:30
 • TV: Viasat Sport Premium
 • Livestream: Viaplay.se
 • Speltips: Crystal Palace vinner matchen och pengarna tillbaka vid oavgjort.

Vi förväntar oss att Crystal Palace ska dominera spelet på hemmaplan och göra säsongens första mål. På skadelistan så hittar vi Zaha Wickham och Sako men det bör inte påverka spelet något nämnvärt. Crystal Palace ligger sist i ligan medan Southampton ligger på plats 13. Nu måste Crystal Palace lyfta sig och ta tre poäng om man inte ska skämma ut sig totalt denna säsong.

Fotboll på gräs

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.