Crotone mot Napoli den 29/12 2017 – Toppen mot botten

Det är fredagen den 29/12 2017 och utbudet är inte optimalt. Vi har trots allt hittat en match i Serie A (den enda) som är intressant. Det är matchen mellan Crotone och Napoli som spelas klockan 20:45 ikväll.

Oddsjämförelse inför Crotone mot Napoli den 29 december 2017

 • Crotone (1) – 15.25
 • Oavgjort (X) – 6.25
 • Napoli (2) – 1.23
 • Tips: Napoli vinner med -1 i handikapp till 1.66 i odds.

Som ni ser på oddsen så är bortalaget stora favoriter att ta hem matchen. Det är sällan vi ser så här pass ojämna odds och det krävs något extra för att få fram ett speltips med ett bra värde.

Napoli är ett lag som de flesta i Sverige känner till och denna vecka har varit riktigt bra för laget. Man har parkerat sig högst upp i Serie A och det flyter på riktigt bra för Napoli. Det var inte så länge sedan som Napoli hade problem i toppen men nu ser det betydligt bättre ut.

Napoli har förstaplatsen av egen kraft och nu gäller det att öka på sin ledning och inte släppa fram konkurrenterna. Juventus, Milan och Roma vill gärna ta över förstaplatsen, så det går inte att slappna av. Napoli har nu 5 poäng ner och därmed kan man andas ut lite. Poängen idag mot Crotone är mycket viktiga för att inte tappa ledningen.

Vad vet vi då om Crotone? Det är ett lag i Serie A som ligger på en 17:e plats. Laget håller på att åka ner en division och alla poäng är livsviktiga. Förra helgen så förlorade man mot Lazio med hela 4-0. Det lär inte stärka självförtroendet direkt. Crotone har nu förlorat mot 5 av 6 topplag i Serie A och har det onekligen svårt mot lite bättre lag.

Napoli har jobbat på sitt försvar och det är där vi har sett den största skillnaden den senaste tiden. De jobbar hårt med att avbryta anfallen innan de når fram till straffområdet. Man kan säga att Napoli har ett offensivt försvar som går på en hel del. Denna match bör inte vara några problem för besökarna och en bortavinst känns mycket trolig. Frågan är vad vi ska göra för att få upp oddset på tvåan?

Crotone förlorar ofta på hemmaplan och nästan alla förluster har varit med minst två måls marginal. Napoli är ett lag som har ett målsnitt på 2.3 per bortamatch och det är med andra ord mycket troligt att Napoli vinner matchen med marginal. Därför blir vårt speltips att Napoli vinner matchen med -1 handikapp hos Betsson till 1.66 i odds. Här får vi upp oddset lite så att det blir värde i spelet och samtidigt så höjs inte risken så mycket. Om inget konstigt händer så ska Napoli kunna vinna denna match med minst 2 måls marginal.

Serie A – tabell den 29/12

Så här ser det ut i Serie A tabellen just nu den 29/12 2017.

 1. Napoli – 45 poäng
 2. Juventus – 44 poäng
 3. Inter – 40 poäng
 4. Roma – 38 poäng
 5. Lazio – 36 poäng
 6. Sampdoria – 27 poäng
 7. Atalanta – 27 poäng
 8. Fiorentina – 26 poäng
 9. Udinese – 24 poäng
 10. Torino – 24 poäng
 11. Milan – 24 poäng
 12. Bologna – 24 poäng
 13. Chievo – 21 poäng
 14. Sassuolo – 20 poäng
 15. Genoa – 17 poäng
 16. Cagliari – 17 poäng
 17. Crotone – 15 poäng
 18. SPAL – 15 poäng
 19. Verona – 13 poäng
 20. Benevento – 1 poäng

Matchinformation

 • Match: Crotone mot Napoli
 • Tävling: Serie A
 • Plats: San Siro
 • Tid: 29/12 2017 klockan 20:45
 • TV: Viasat Sport Premium
 • Livestream: Unibet erbjuder en gratis stream
 • Speltips: Napoli vinner matchen med -1 i handikapp till 1.66 i odds hos Betsson.

Det var fredagens speltips och nu lutar vi oss tillbaka och njuter av en god öl och lite Italiensk fotbollsunderhållning ikväll. Det här bör bli en enkel match för Napoli och en ordentlig överkörning. Nu inväntar vi det nya året och vi laddar upp med årets sista speltips som blir inför UFC 219 galan som hålls på nyårsaftonsmorgonen (svensk tid). Hoppas ni får en bra början på helgen och att ni är laddade inför det nya året.

Napoli flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.