Chile mot Tyskland i Confederations Cup finalen den 2 juli 2017

Söndagen den 2 juli 2017 så möter Chile Tyskland i Confederations Cup finalen. Det blir en spännande match som kan bli riktigt jämn. Spelbolagen har svårt att avgöra vem som är favorit att vinna matchen men det lutar lite åt Tyskland. Här kommer vårt speltips inför söndagens final i Confederations Cup.

Tyskland och Chile kommer att spela i Sankt Petersburg på söndag och vinnaren tar hem den prestigefyllda Confederations Cup titeln. Det är första gången som dessa lag är i final i Confederations Cup men de möttes tidigare i gruppspelet och då slutade matchen 1-1. Nu är det betydligt mer på spel och vi får se vem som har rutinen att ta hem matchen.

Tyskland har det yngsta laget i Confederations Cup detta år och man har kört över allt motstånd på vägen. Nu senast så spelade man bort Mexiko med hela 4-1. Chile å andra sidan är det äldsta laget i turneringen och man lyckades med nöd och näppe besegra Portugal på straffar för att ta sig till final. Sen är Portugal ett betydligt svårare motstånd än Mexiko, så det säger inte så mycket.

Oddsjämförelse – Chile mot Tyskland

  • Chile (1) – 2.95
  • Oavgjort (X) – 3.30
  • Tyskland (2) – 2.50

När vi studerar oddsen så blir det inte mycket lättare. Här krävs det lite mer analys och fundering innan vi bestämmer oss.

Chile har inte vunnit så många matcher

Chile har nått finalen i Confederations Cup genom att bara vinna en match av fyra spelade under ordinarie tid. Mot Portugal och Kamerun så lyckades Chile inte ens spräcka nollan. Chile ska trots allt inte underskattas och jag tror att matchen slutar oavgjort efter ordinarie tid.

Tyskland är som vanligt stabila och har tagit sig fram till finalen ganska enkelt. Defensiven känns kanske inte så stark och det är mycket möjligt att Chile kan kontra in ett eller två mål. Tyskland har varit som bäst när man fått styra spelet. Det ska bli intressant att se om Chile kommer att tillåta det eller om man gör det riktigt svårt för Tyskland. Det första målet kommer att vara superviktigt och öppna upp matchen. Om matchen väl går till straffar så tror jag Chile vinner.

Mitt speltips blir att matchen slutar oavgjort. Jag säkrar upp lite genom att spela X och pengarna tillbaka vid bortavinst. Det spelet fick jag till oddset 2.00 hos Betsson. Om matchen slutar oavgjort så dubblar jag pengarna och om Tyskland vinner matchen så får jag tillbaka min insats. Det känns som ett ganska tryggt spel inför denna final.

Matchinformation

  • Match: Chile mot Tyskland
  • Tävling: Confederation Cup (final)
  • Tid: Tisdagen den 2 juli 2017, klockan 20:00
  • Plats: Stadion Krestovskyi
  • Livestream: SVTPlay
  • TV: SVT1
  • Speltips: Oavgjort med pengarna tillbaka vid bortavinst till 2.00 i odds.

Förhöjt odds på Confederations cup finalen hos Betfair

Välkomsterbjudande Confederation Cup hos BetfairBetfair har en riktigt bra kampanj inför Confederations cup finalen. Om du skapar ett nytt konto hos Betfair med kampanjkoden ZFBM22 så kan du få ett förhöjt odds på finalen. Du kan maximalt satsa 100 kr på det och sen får du 12 gånger pengarna på Chile eller 8 gånger pengarna på Tyskland. Läs igenom reglerna på kampanjsidan innan du kör igång eftersom det är ganska mycket att tänka på.

Troliga startelvor

Chile: Bravo – Isla, Jara, Medel, Beausejour – Hernandez, Díaz, Aranguiz – Vidal – Vargas, Sanchez

Tyskland: ter Stegen – Rüdiger, Kimmich, Mustafi, Henrichs – Hector, Draxler, Stindl, Goretzka – Rudy, Werner

Det var nog allt inför finalen i Confederations Cup. Det kommer att bli en riktigt spännande match mellan Chile och Tyskland, så se till att boka TV-soffan i god tid.

Confederations Cup Betfair

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.