Chelsea mot Watford den 15/5 2017

Serievinnarna Chelsea tar emot Warford hemma på Stamford Bridge den 15 maj 2017. Frågan är vad denna match betyder när Chelsea redan har vunnit Premier League? Vi ska gräva djupare i det och se om vi kan få fram ett intressant speltips.

Chelsea vann senast mot West Bromwich med 0-1 och säkrade ligaguldet på bortaplan. Det har man nog redan börjat att fira men vad kan vi vänta oss av matchen på måndag mot Watford? Tränaren Antonio Conte har verkligen lyckats ena truppen och få ut maximalt av den.

Watford är ett lag som har varit lite av en slagpåse i ligan. Man har förlorat fyra matcher i rad och det är ingen munter läsning när man gräver ner sig i den övriga statistiken. Frågan är vad vi ska göra för att hitta ett speltips som ger lite tillbaka och inte har ett helt för lågt odds. Vi börjar med att se vilka odds som finns tillgängliga.

Oddsjämförelse på Chelsea mot Watford

Så här ser oddsfördelningen ut inför matchen mellan Chelsea och Watford den 15 maj 2017.

  • Chelsea (1) – 1.28
  • Oavgjort (X) – 6.75
  • Watford (2) – 10.50

Spelbolagen är med andra ord ganska eniga att Chelsea ska vinna denna match, även om man inte har något att spela för. Oddset på vinst för Chelsea känns lite för lågt för att spela på. Vi måste få ett lite högre odds för att det ska vara lönt.

Chelsea vinner matchen på ett övertygande sätt

Båda lagen kommer att prova nya spelare och lufta spelarna på bänken. Inget av lagen kommer att gå in för 100 % och riskera skador i det här läget. Jag tror att Chelsea kommer att spela ut och ha roligt. Man kommer inte att göra sina fans besvikna och därför så känner jag mig väldigt säker på detta spel. Jag väljer att spela Chelsea som segrare med -1 i handicap. Det ger just nu ett odds på 1.73 vilket känns bra. Chelsea måste vinna med minst 2 mål för att mitt speltips ska bära frukt.

Många mål

För att säkra upp det hela lite så har jag även ett andra speltips. Jag tror att det kommer att bli en mycket underhållande match med många mål. Jag spelar på att det blir över 2,5 mål i matchen till 1.43 i odds. Man får se det som ett ganska säkert spel och tillsammans med mitt första spel så dubblar man pengarna om båda sitter.

Matchinformation

  • Match: Chelsea mot Watford
  • Tävling: Premier League
  • Plats: Stamford Bridge
  • Tid: 21:00
  • Livestream: Ja (bet365)
  • TV: Viasat Sport Premium
  • Speltips: Chelsea vinner (-1 mål asian handicap) till odds 1.73 och över 2,5 mål i matchen till 1.43 i odds.

Nu får vi hoppas att Chelsea bjuder upp till dans inför hemmapubliken och visar vad man kan. Jag tror att detta blir en underhållande match och något av en uppvisning. Jag tror att Chelsea vill avsluta säsongen på ett bra sätt och bjuda fansen på en sprakande målfest. Jag kommer att titta på denna match i hopp om en underhållande match. Jag tror inte Watford kommer att ha så mycket att sätta emot eftersom man är det sämre laget och saknar motivation.

Chelsea stadium

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.