Chelsea mot Everton den 25 oktober 2017

Våra speltips igår gick bra så vi hoppas att det fortsätter på samma sätt idag. Det är onsdagen den 25 oktober 2017 och löning. Vi har riktat blickarna mot Engelska Ligacupen och matchen mellan Chelsea och Everton. Vi ser ett Everton som är riktigt illa på det och här blir det nog en enkel hemmaseger. Det blir inte lika enkelt för oss eftersom vi måste få upp oddset något för att det ska bli ett bra speltips.

Oddsjämförelse inför Chelsea mot Everton den 25 oktober 2017

  • Chelsea (1) – 1.48
  • Oavgjort (X) – 4.40
  • Everton (2) – 6.55

Spelbolagen håller med oss om att det bör bli en enkel seger för Chelsea men oddset på hemmaseger är för lågt för att det ska vara lönt att spela.

Det ska spelas åttondelsfinaler i Ligacupen och 16 lag ska bli till 8. Det är mycket prestige bakom denna cup, även om den lag inte alltid brukar allvar. Chelsea började med att slå ut Nottingham Forest i den första rundan och Everton slog ut Sunderland.

Det finns tyvärr inte så mycket att glädja sig över när det kommer till Everton. Laget ligger tredje sist i Premier League och det finns inte många ljuspunkter. Nu har även tränaren Ronald Koeman fått lämna och det är nog inga muntra miner i laget. Det här bör göra att Chelsea får det extra enkelt att vinna matchen.

Chelseas form är kanske inte heller i topp med tanke på 3-3 resultatet mot Roma i Champions League men nu sist så slog man Watford med stabila 4-2. Vi tror att Chelsea tar cupspelet seriöst och gör sitt yttersta. Startelvan mot Nottingham var stark och det fanns inga direkta tecken på att man vilade viktiga spelare. Man roterar mer spelare men gör fortfarande sitt yttersta för att vinna och prestera.

Hemmaplan och bättre lag

Chelsea spelar på hemmaplan och är ett betydligt bättre lag. Här ska man kunna leka hem en seger och vi tror att man gör det med bra marginal. Man kan även fundera om Everton kommer att gå på fullt här. Man behöver alla krafter man har till Premier League och det finns en möjlighet att man kommer att vila en del spelare och rotera friskt.

Everton spelar utan sin tränare Ronald Koeman som fick lämna under ganska otrevliga former. Nu står man utan ersättare och oron i laget kan ställa till det ännu mer. Vårt speltips blir att Chelsea vinner matchen med -1 i asian handicap till 1.80 i odds hos Bethard. Chelsea måste vinna med två mål sitter vårt spel och vi har goda förhoppningar på det. Skulle Chelsea bara vinna med ett mål så får vi pengarna tillbaka vilket känns som en bra försäkring.

Det här känns nästan för bra för att vara sant och allt tyder på att Chelsea tar hem det här. Det kan vara osäkerheten med ligacupen som spelar in. Man kan inte vara helt säker på att lagen spelar med sina bästa spelare eller att lagen gör sitt yttersta. Så länge inte Chelsea klappar ihop totalt så ska man vinna denna match och det kan vara viktigt för självförtroendet inför Champions League och Premier League.

Matchinformation

  • Match: Chelsea mot Everton
  • Tävling: Engelska Ligacupen
  • Plats: Stamford Bridge, London
  • Tid: 25/10 2017 klockan 20:45
  • TV: Kanal 9
  • Livestream: Gratis live stream hos Unibet
  • Speltips: Chelsea vinner matchen med -1 i asian handicap till 1.80 i odds hos Bethard.

Det var onsdagens speltips och det känns riktigt bra måste jag säga. Trenden är positiv nu och vi hoppas att det fortsätter så. Om du vill titta på matchen mellan Chelsea och Everton ikväll så sänds den på Kanal 9. Om du hellre vill följa matchen via livestream så går det att se den hos Unibet. Om du har ett konto hos Unibet och pengar på kontot så kan du se matchen hela gratis där. Det kan vara lite extra kul att titta på den om man har spelat på den.

Chelsea flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.