Chelsea mot Crystal Palace den 3/10 2020

Helgen närmar sig och på lördag den 3 oktober 2020 så har vi spanat in matchen mellan Chelsea och Crystal Palace. För oss som gillar Premier League är detta en intressant drabbning som sker redan klockan 13:30 på lördagen. Frank Lampard och Chelsea har haft det lite motigt den senaste tiden och frågan är om man klarar biffen på hemmaplan nu på lördag. Vi känner oss inte helt övertygade om det även om Crystal Palace inte är så starka. Matchen börjar som sagt klockan 13:30 och spelas på klassiska Stamford Bridge.

Oddsjämförelse inför Chelsea mot Crystal Palace

 • Chelsea (1) – 1.43
 • Oavgjort (X) – 5.05
 • Crystal Palace (2) – 7.50

Spelbolagen anser trots allt att Chelsea ska vinna denna match och oddset är på tok för lågt för oss. Jag tycker inte att 1×2 marknaden känns intressant i detta läge, även om det kan vara lite lockande att satsa på en skräll.

Vi kan bara notera en vinst på fyra försök från Chelsea och det skulle nog sitta bra med en hemmaseger nu och bryta den dåliga trenden. Lampard har inte riktigt fått ordning på laget känns det som och det spretar helt för mycket. Man verkar helt klart ha problem i försvaret och det finns nog en god chans för Crystal Palace att göra minst ett mål på lördag.

Chelsea åkte ut ur Carabao Cup efter en förlust på straffar mot Tottenham. Innan dess spelade man 3-3 mot West Bromwich och 0-2 mot Liverpool. Det är inte direkt någon glädjande statistik och vi får leta oss tillbaka till den första matchen denna säsong som Chelsea vann med 3-1 mot Brighton. Det är med andra ord inga direkta muntra resultat så här långt men det kan vara att man har fått en trög start och snart hittar formen.

Palace överraskade mot Man United

Crystal Palace har spelat riktigt ojämnt den senaste tiden. Förra helgen så förlorade man på hemmaplan mot Everton med 1-2. Innan dess så besegrade man Manchester United på bortaplan med 3-1. Vi vet inte riktigt hur vi ska värdera Crystal Palace men man kan nog orsaka en del problem för Chelsea. Även om jag tror att Chelsea kommer att vinna matchen så blir det med en viss möda.

Det vill nog till att Chelsea vinner och tar 3 poäng på lördag om man inte helt ska tappa denna säsong. På hemmaplan har man haft stora problem att hålla igen bakåt och det blir nog ingen bättring på lördag. Vi tror att Crystal Palace kommer att göra minst ett mål och det öppnar upp för ett intressant spel. Vårt speltips blir att båda lagen gör mål till 1.81 i odds. Det känns nästan självklart att Chelsea kommer att göra mål på lördag. Samtidigt så har man haft det riktigt svårt bakåt och därför tror vi att bortalaget kan peta in ett mål även om man till sist förlorar. När lagen möttes förra gången så blev det hela 5 mål och båda lagen gjorde mål.

Matchinformation

 • Match: Chelsea mot Crystal Palace
 • Tävling: Premier League
 • Plats: Stamford Bridge
 • Tid: 3/10 2020 klockan 13:30
 • TV: Viasport Premium
 • Livestream: Viaplay
 • Speltips: Båda lagen gör mål i matchen till 1.81 i odds.
 • Allt innehåll på Speltipsidag.se är avsett för dig som är 18+. Kontakta www.stodlinjen.se om du spelar för mycket.

Anledningar till vårt tips

 • Det är sällan något av lagen går mållösa från en match.
 • Chelsea har problem med försvaret och det är ytterst sällan som man håller nollan.
 • Crystal Palace slog nyligen Manchester United på bortaplan.

Det här är kanske inte lördagens mest intressanta match men det ska bli intressant att se om Chelsea klarar av att göra vad som krävs. Vi hoppas på en målrik och underhållande match och en bra start på lördagen. Det bör bli en målrik och sevärd match. Hoppas ni får en riktigt bra helg så är vi tillbaka nästa vecka igen.

Chelsea stadium

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.