Bristol City mot Aston Villa den 28/9 2018

Vi har en hyggligt intressant match i Championship mellan Bristol City och Aston Villa på fredag den 28 september 2018. Båda lagen förlorade sina matcher förra helgen och vi hade nog väntat oss lite mer av Bristol City när vi skrev vårt speltips då. Nu är det nya tag och båda lagen är i skriande behov av poäng. Matchen spelas på Ashton Gate och börjar klockan 20:45.

Oddsjämförelse inför Bristol City mot Aston Villa

  • Bristol City (1) – 2.45
  • Oavgjort (X) – 3.30
  • Aston Villa (2) – 2.85

Oddsen är höga på alla tre alternativen och det är en helt öppen match. Det är en viktig match för båda lagen och vi har en känsla av att båda lagen kan vara nöjda med ett oavgjort resultat.

Bristol City har inlett Championship klart godkänt men i de senaste matcherna har man varit en besvikelse. Nu har man två förluster i rad och det gäller att vända den negativa trenden. Innan dess så hade man fyra vinster i rad så det vänder snabbt.

Nedåtgående trend

Deras senaste match var på bortaplan mot Wigan förra fredagen. Det var en match där vi i alla fall trodde att Bristol City skulle göra mål men så blev inte fallet. Wigan vann med 1-0 och Bristol City kom aldrig riktigt in i matchen. Deras tränare Lee Johnson gillade inte alls hur man spelade i den matchen. Det såg inte riktigt ut som att man ville vinna matchen och att man gav allt.

Matchen innan förlorade man med 4-2 mot West Brom. Det var också på bortaplan och vi ser ett mönster att man spelar betydligt sämre på bortaplan. Sen vill vi även säga att Bristol City spelade betydligt bättre mot West Brom än mot Wigan. Här kontrollerade man spelet i stora delar av matchen.

Bristol City har inte gjort någon glad den senaste tiden men för bara några matcher sedan så spelade man riktigt bra. Vi får inte glömma att det finns en hel del potential i detta lag. Man har även slagit flera av de bättre lagen i ligan och man hade som bäst fyra segrar i rad. Kan man bara hitta tillbaka till spelet som man hade då så kan man vända trenden. Man ligger på en åttondeplats i ligan och har fortfarande kontakt med toppen. Det skiljer bara 4 poäng mellan Bristol City och ledande Leeds. Nu gäller det att gasa för att inte tappa toppkänningen.

Började bra

Aston Villa startade säsongen på bästa möjliga vis men har precis som Bristol City slagit av på takten något. Man ligger nu på en trettondeplats i ligan och även om det är tidigt på säsongen så hade man nog väntat sig en högre placering.

Bortalaget var obesegrade under de 6 första matcherna denna säsong och det såg riktigt ljust ut. Man vann sina tre första matcher över Wigan, Hull och Yeovil i cuppen. Därefter så blev det oavgjort mot Ipswich, Brentford och Reading. Även om det såg riktigt bra ut i början så har man tappat på slutet. Man förlorade nu senast mot Sheffield Wednesday på hemmaplan. Man åkte även på en förlust mot Sheffield United med 4-1 och Burton Albion med 1-0 i Ligacupen.

Vi vill påstå att Aston Villa spelar ojämnt just nu och vi är lite förvånad över förlusterna mot Sheffield United och Burton. Mot Sheffield United så klappade man ihop totalt och låg under med 3-0 i halvlek. Nu senast mot Sheffield Wednesday så var det mer jämt men man förlorade trots allt med 2-1. Aston Villa har nu bara tre vinster på nio matcher och Steve Bruce har stor press på sig. Om han inte lyckas vända på trenden så kommer han troligen att behöva se sig om efter ett nytt jobb.

Jämn match och det oavgjorda resultatet lockar

Vi ser detta som en match mellan två lag som är i skriande behov av att vända trenden. Båda lagen är inne i en dålig period och den här matchen betyder mycket. Vårt speltips blir att matchen slutar oavgjort men vi får insatsen tillbaka om Bristol City vinner till 2.01 i odds. Bristol City kan vara starka på hemmaplan och därför vill vi säkra upp med insatsen tillbaka. Vi tror trots allt att det oavgjorda resultatet är det mest troliga.

Matchinformation

  • Match: Bristol City mot Aston Villa
  • Tävling: Engelska Championship
  • Plats: Ashton Gate
  • Tid: 28/9 2018 klockan 20:45
  • TV: N/A
  • Livestream: N/A
  • Speltips: Det blir oavgjort men insatsen tillbaka om Bristol City vinner till 2.01 i odds hos Betsson.

Så ser fredagen ut och det är en ganska lugn start på helgen. På lördag så är det dags för Premier League igen och vi börjar att titta på det nu. Hoppas ni får en riktigt bra start på helgen så är vi tillbaka imorgon igen med ett nytt speltips.

Fotbolsspelare

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.