Bournemouth mot Liverpool den 17/12 2017

Söndagen är här och vi har en intressant match i Premier League att se fram mot. Det är matchen mellan Bournemouth och Liverpool som spelas idag den 17 december 2017 klockan 17:30. Matchen spelas på Vitality Stadium och Bournemouth behöver verkligen en seger nu för att komma ur den dåliga trenden. Läs vidare för att få vårt fullständiga speltips inför denna match.

Oddsjämförelse inför Bournemouth mot Liverpool

 • Bournemouth (1) – 6.30
 • Oavgjort (X) – 4.80
 • Liverpool (2) – 1.55

Precis som man ser på oddsen här så är Liverpool stora favoriter att vinna matchen även om det är på bortaplan. Bournemouth är inne i en riktigt dålig period och därför så väljer spelbolagen att höja oddset. Kanske blir det idag som Bournemouth lyckas vända den tråkiga trenden?

Bournemouth spelade faktiskt ganska bra sist mot Manchester United men förlorade till sist med 1-0. Då hjälper det tyvärr inte att man har spelat bra. Nu har man spelat sina fem senaste matcher i Premier League utan en enda vinst. Det ser med andra ord inte ljust ut för Bournemouth.

Bournemouth ligger nu på en fjortondeplats i Premier League och det bara två poäng ner till nedflyttningsrisk. Därför måste man vända den dåliga trenden och börja ta poäng. Nu har man några riktigt svåra matcher framför sig i form av Liverpool, Chelsea och Manchester City. Därefter så är det hög tid att börja plocka poäng.

Liverpool har inte heller haft det så lätt den senaste tiden. Nu senast så förlorade man mot West Ham hemma på Anfield och det tog på självförtroendet. Nu har man trillat ner från topp 4 i Premier League och har parkerat sig på en sjätteplats. Det skiljer inte så mycket i poäng upp till en fjärdeplats men det gäller nu att inte tappa greppet om toppen.

Premier League – Tabell 17 december 2017

 1. Man City – 52 poäng
 2. Man Utd – 38 poäng
 3. Chelsea – 38 poäng
 4. Arsenal – 33 poäng
 5. Burnley FC – 32 poäng
 6. Liverpool – 31 poäng
 7. Tottenham – 31 poäng
 8. Leicester City – 26 poäng
 9. Watford – 22 poäng
 10. Everton – 22 poäng
 11. Huddersfield – 21 poäng
 12. Southampton – 18 poäng
 13. Brighton – 18 poäng
 14. Crystal Palace – 17 poäng
 15. West Ham – 17 poäng
 16. Bournemouth – 16 poäng

Man kan inte säga att Liverpool är mycket bättre på hemmaplan eller bortaplan. Utan det varierar en hel del fram och tillbaka. Nu den senaste tiden så har spelet faktiskt fungerat bäst på bortaplan och man har tre raka vinster på just bortaplan. Det kan vara en styrka nu när man ska möta Bournemouth på just bortaplan.

Mål åt båda hållen

Liverpool har varit bra att göra mål på bortaplan och nu senast så vann man med 5-1 mot Brighton på bortaplan. Det är defensiven som är svagheten hos Liverpool och det passar vårt speltips som handen i handsken.

Bournemouth har gjort mål i fem av sina åtta senaste hemmamatcher. Det här är något lägre än vi hade önskat men vi tycker trots allt att chansen för ett mål på hemmaplan mot Liverpool är god. Förhoppningsvis så kommer Liverpools försvar att göra det lite lättare för Bournemouth. Vårt speltips blir därmed att båda lagen gör mål till 1.64 i odds hos Bethard.

Bournemouth brukar inte hålla nollan på hemmaplan så vi är ganska trygga med att Liverpool gör mål. Det kan nog bli ganska många mål i denna match och över 2,5 mål i matchen känns också som ett intressant spel. Vi tror att Liverpool vinner med 2-1 eller 3-1 men det känns inte lika intressant att spela.

Matchinformation

 • Match: Bournemouth mot Liverpool
 • Tävling: Premier League
 • Plats: Vitality Stadium
 • Tid: 17/12 2017 klockan 17:30
 • TV: Viasport Premium
 • Livestream: Viaplay
 • Speltips: Båda lagen gör mål till 1.64 i odds hos Bethard.

Det här är två lag som är i skriande behöv av poäng och det kan nog bli en ganska jämn tillställning. Vi tror och hoppas att det blir en böljande match med många målchanser och många mål. Det var söndagens speltips och nu laddar vi upp inför julveckan.

Stolar

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.