Borussia Mönchengladbach mot Real Madrid den 27/10 2020

På tisdag den 27 oktober 2020 så är det en ny runda i Champions League. Det gick bra förra gången och nu har vi riktat in oss på matchen mellan Borussia Mönchengladbach och Real Madrid. Real Madrid är och hälsar på i Tyskland på Borussia-Park för att säkra viktiga Champions League poäng. Matchen drar igång klockan 21:00 svensk tid och den sänds glädjande nog på TV6.

Oddsjämförelse inför Borussia Mönchengladbach mot Real Madrid

 • Borussia (1) – 3.80
 • Oavgjort (X) – 4.15
 • Real Madrid (2) – 1.89

Det ska bli kul att se om Real Madrid kan rå på Borussia på bortaplan. Enligt spelbolagen så är Real favoriter att vinna matchen men samtidigt så skvallrar det höga oddset på tvåan om en viss osäkerhet. Vi skippar 1×2 marknaden och siktar in oss på målmarknaden än en gång.

Förra veckan så blev vi alla överraskade när Real Madrid förlorade med 3-2 mot Shakhtar Donetsk. Det var en dyr förlust på hemmaplan och nu behöver man verkligen 3 poäng. Det kan vara något som inte riktigt stämmer i laget och kanske kan Borussia utnyttja det till sin fördel.

Tyskarna imponerade senast

Borussia Mönchengladbach spelade senast mot Inter borta i Italien. Den matchen slutade 2-2 och det får vi väl säga var överraskande. Vi blev imponerade av Tyskarna och vi får se om man kan fortsätta på samma sätt mot Real Madrid. Det är ett ungt och intressant lag som Marco Rose styr över och det kan bidra till att motståndarna inte riktigt kan läsa av Tyskarna.

Målglada lag

Real Madrid är ett lag som mycket sällan går mållösa från en match (även om det är på bortaplan). Mönchengladbach har också gjort många mål den senaste tiden och vi har noterat över 2,5 mål i 3 av 4 matcher. I den senaste matchen besegrade man Mainz i ligan med 3-2. Man gör många mål men samtidigt så släpper man in en hel del vilket som ligger bakom vårt speltips.

Det känns som att vi har en mycket underhållande match framför oss med många mål. Vårt speltips blir därför att vi får se över 3,5 mål i matchen till 2.24 i odds. Med tanke på hur offensivt starka Mönchengladbach är på hemmaplan så räknar vi nästan med 2 mål. Sen räknar vi även med att Real Madrid gör minst 2 mål. Det ska bli väldigt spännande att se om hemmalaget kan få med sig poäng här. Kanske sitter det kvar en dålig känsla sen matchen mot Shakhtar Donetsk förra veckan och pressen är stor på bortalaget.

Om jag skulle vara tvungen att tippa ett slutresultat så känns det rimligt att Real Madrid vinner med 3-2. Då får man även 3 viktiga poäng som skulle vara välbehövliga. Samtidigt så har Borussia allt att vinna i denna match.

Champions League – Grupp B

 1. Shakhtar Donetsk – 3 poäng
 2. Borussia Mönchengladbach – 1 poäng
 3. Inter – 1 poäng
 4. Real Madrid – 0 poäng

Det är som sagt en riktigt intressant grupp och skulle inte Real Madrid ta 3 poäng på tisdag så ligger man riktigt illa till. Vi har 4 riktigt starka lag och det är kanske den mest intressanta gruppen. Än så länge så har både Borussia Mönchengladbach och Shakhtar Donetsk överraskat oss och det hoppas vi att man fortsätter med.

Matchinformation

 • Match: Borussia Mönchengladbach mot Real Madrid
 • Tävling: Champions League (grupp B)
 • Plats: Borussia-Park
 • Tid: 27/10 2020 klockan 21:00
 • TV: TV6
 • Livestream: Viaplay
 • Speltips: Det blir över 3,5 mål i matchen till 2.24 i odds.
 • Allt innehåll på Speltipsidag.se är avsett för dig som är 18+. Kontakta www.stodlinjen.se om du spelar för mycket.

Anledningar till vårt speltips

 • Det har blivit över 2,5 mål i 3 av Gladbachs 4 senaste matcher.
 • Real Madrid har gjort 5 mål på två matcher och samtidig släppt in 4.
 • Både Real och Gladbachs matcher i Champions League förra veckan innehöll över 3,5 mål.

Där har ni vårt speltips inför tisdagens Champions League runda. Vi tycker som sagt att detta är den mest intressanta och mest sevärda matchen. Förhoppningsvis så blir det så pass målrikt som vi tror. Vill ni titta på matchen så sänds den på TV6 och det är väl en kanal som de flesta har tillgång till. Hoppas ni har haft en riktigt skön helg och att ni är laddade inför den nya veckan med mycket spännande fotboll.

Real Madrid flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.