Borussia Dortmund – Real Madrid i Champions League den 26/9 2017

Det har blivit tisdag och den 26 september 2017. Det är dags för Champions League och vi har valt den kanske mest spännande matchen mellan Borussia Dortmund och Real Madrid. Det är också en riktigt jämn match om man ser till spelbolagens odds. Real Madrid är en liten favorit att vinna matchen men vi utelämna 1X2 marknaden.

Oddsjämförelse inför Borussia Dortmund mot Real Madrid

  • Borussia Dortmund (1) – 2.85
  • Oavgjort (X) – 3.95
  • Real Madrid (2) – 2.38

Vi har funderat ett bra tag och hittat ett speltips som vi är riktigt nöjda med. Borussia Dortmund började Champions League på sämsta möjliga vid när man åkte på stryk mot Tottenham med 3-1 i den första gruppspelsmatchen. Nu gäller det att man samlar sig och glömmer det som har varit. Till råga på allt så möter man kanske världens bästa lag och då blir det inte lätt.

För att säga något positivt om Dortmund så spelade man faktiskt ganska bra rent offensivt mot Tottenham, men defensiven var under all kritik. Där måste man bli mycket bättre om man ska ha en chans mot Real Madrid.

Annars har Borussia Dortmund spelat ganska bra denna säsong. De har vunnit fem av sju tävlingsmatcher denna säsong och en match har blivit oavgjord. Hur man än ser på det så har jag svårt att se Dortmund besegra Real Madrid denna tisdag.

Real Madrid har börjat säsongen lite ojämnt. Förra veckan så förlorade man otroligt nog mot Real Betis. Annars har man vunnit fyra matcher, spelat två oavgjorda och förlorat en på sina sju första matcher denna säsong. Real Madrid är ett lag som höjer sig när det är mycket som står på spel.

Det här är två anfallsglada lag som möts och därför så blir vårt speltips över 3,5 mål i matchen till 1.96 i odds hos Betsson. Det kan låta ganska vågat att spela på att det blir 4 mål eller mer i matchen men jag tror att vi kommer att få se en riktig målfest. För att backa upp vårt speltips så visar statistiken att vi är på rätt väg. Borussia Dortmund har spelat matcher som slutat med 4 mål eller mer i sex av sina sju senaste matcher. Real Madrid har spelat där det slutat med fyra mål eller fler i åtta av tretton matcher. Därför så tycker jag att vårt speltips håller här och har ett bra värde. Att spela på en ren vinst för Real Madrid är också lockande men vi passar på det denna gång.

Borussia Dortmund har ett erkänt bra anfallsspel och jag tror att man kommer att göra 1-2 mål mot Real Madrid. Så det vill till att Real Madrid levererar idag om man vill ta poäng. Slutresultatet 2-2 känns väl inte helt orimligt. Lagen har mött varandra ett flertal gånger tidigare och det senaste mötet slutade precis 2-2. Annars är det helt jämt mellan dessa lag där man vunnit två gånger vardera och spelat oavgjort två gånger.

Matchinformation

  • Match: Borussia Dortmund mot Real Madrid
  • Tävling: Champions League
  • Plats: Signal Iduna Park, Dortmund
  • Tid: 26/9 2017 klockan 20:45
  • TV: Viasat Sport Premium
  • Livestream: Viaplay.se
  • Speltips: Det blir över 3,5 mål i matchen till 1.96 i odds.

Nu väntar vi oss en riktig höjdarmatch på tisdagskvällen. Förutom matchen mellan Borussia Dortmund och Real Madrid så spelar även Manchester City mot Shakhtar Donetsk, Napoli mot Feyenoord, Monaco mot Porto och några till i Champions League. Alla matcherna startar klockan 20:45 den 26 september. Så det blir en riktigt fullspäckad TV-kväll för oss som gillar fotboll. Imorgon så fortsätter det sen med ännu mer Champions League och vi återkommer med speltips inför det.

Borussia Dortmund flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.