Borussia Dortmund mot Espanyol Barcelona speltips den 28 juli 2017

Det är lite tunt med intressanta matcher denna fredag den 28 juli 2017 men vi har riktat in oss på Borussia Dortmund mot Espanyol Barcelona. Det är en vänskapsmatch och därför så får vi vara lite försiktiga när vi tar fram vårt speltips.

Speltips inför Borussia Dortmund mot Espanyol

 • Det blir över 2,5 mål i matchen till 1.62 i odds hos Betsson.

Snabbfakta inför matchen

 • Borussia Dortmund har vunnit två av fyra vänskapsmatcher under sommaren.
 • Espanyol har vunnit båda sina vänskapsmatcher under sommaren.
 • Båda lagen har gjort mål i alla sina vänskapsmatcher under sommaren.

Espanyol ligger ganska exakt i mitten av La Liga och förtjänar den platsen. Laget ligger just nu på en åttondeplats i La Liga och det känns rättvist. Nu har man gjort några nyförvärv i form av Diego Lopez från AC Milan i målet och Leo Bastistao från Atheletico Madrid. Vi får se om det kan förbättra laget den kommande säsongen. Espanyol har spelat två andra vänskapsmatcher under sommaren och vunnit båda. Det var ganska svagt motstånd och Espanyol snittade över 5 mål per match.

Borussia Dortmund har spelat betydligt mer än Espanyol under sommaren. Man har spelat flera matcher och gjort många mål. Det här är ett Dortmund som riktigt ångar på. I tisdags så besegrade man AC Milan med 3-1 i International Champions Cup. Det visar vilken nivå Borussia Dortmund håller. Nu behöver man några fler vänskapsmatcher för att riktigt få kläm på sitt spel. Snart väntar den populära ”German Super Cup” där man kommer att ställas mot Bayern Munich. Det blir en riktigt intressant match att använda som värdemätare framöver.

Oddsjämförelse

 • Borussia Dortmund (1) – 1.46
 • Oavgjort (X) – 4.30
 • RCD Espanyol Barcelona (2) – 6.75

Vi behöver nog inte förklara att Dortmund är storfavoriter att vinna denna match mot Espanyol. Sen måste vi väga in att det trots allt är en vänskapsmatch och då kan man mycket väl välja att vila viktiga spelare och prova nya förmågor. Det är därför farligt att spela på favoriten som ofta har ett odds baserat på att man kommer med sitt bästa lag. Annars hade vårt speltips mycket väl kunna vara att Borussia Dortmund skulle vinna matchen till runt 1.50 i odds. Vårt speltips blir istället att det blir över 2,5 mål i matchen till 1.62 i odds. Det ger oss ett lite högre odds än en ren seger för Dortmund och jag tycker faktiskt att det är ett säkrare spel. Det finns inga tvivel på att Dortmund kommer att göra mål denna fredag. Frågan är väl om båda lagen kommer att göra mål ikväll? Borussia Dortmund är ett roligt lag att titta på eftersom det brukar bli många mål. Laget spelar offensivt och utmanar konstant. Det har blivit över 3,5 mål i fem av Dortmunds sex senaste matcher och även Espanyol har varit involverade i några matcher med många mål. Vi gillar vårt speltips här att det känns som att vi får en underhållande match med många mål som Dortmund vinner.

En annan intressant detalj som vi lagt märke till är att Dortmund sällan håller nollan. Det är ofta man släpper in ett eller två mål bakåt för att sedan köra över sina motståndare och göra ännu fler mål. Det känns lite som att man inte riktigt bryr sig eftersom man har ett så pass bra anfall att man kommer att göra fler mål och därmed vinna matchen. Därför tror jag inte det är omöjligt att Espanyol får göra ett eller två mål på Dortmund. Vill man chansa lite här så kan man spela över 3,5 mål i matchen till 2,50 i odds men det är så klart betydligt högre risk.

Matchinformation

 • Match: Borussia Dortmund mot Espanyol Barcelona
 • Tävling: Vänskapsmatch
 • Tid: 28 juli 2017, klockan 19:30
 • Plats: Stadion Schützenwiese, Winterthur, Switzerland
 • TV: Eurosport
 • Livestream: Matchen går att streama gratis hos Bet365
 • Speltips: Det blir över 2,5 mål i matchen till 1.62 i odds.

Gratis live stream inför Dortmund mot Espanyol

Om du vill titta på matchen via gratis live stream så kan du göra det hos Bet365. Allt du behöver då är att konto med pengar på. Om du inte redan har ett konto så kan du öppna ett och då även dra nytta av välkomstbonusen som du får. Du kan läsa mer om hur bonusen fungerar här. Du kan även använda dig av live betting hos Bet365 under tiden som du tittar på matchen. Så länge du har pengar på kontot så får du tillgång till hela deras utbud av live streaming.

Borussia Dortmund flagga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.