Speltips den 4/12 – Birmingham mot Wolves

Vi hade otur igår när vårt speltips sprack i den 91:e minuten. Lazio vann matchen på tilläggstid, men så är det ibland. Idag är det måndagen den 4/12 2017 och vi har en ny härlig vecka framför oss. Precis som vanligt på måndagar så är det inte så mycket att välja mellan men vi har hittat en match i England Championship. Det är matchen mellan Birmingham och Wolverhampton där vi har en klar favorit.

Oddsjämförelse inför Birmingham mot Wolves

  • Birmingham (1) – 5.00
  • Oavgjort (X) – 3.65
  • Wolves (2) – 1.73

Vi är förvånade att man trots allt får ett så pass högt odds på Wolves. Kanske är det bortaplan som ställer till det lite men läs vidare så förklarar vi varför vi tycker detta odds är för högt.

Wolves kämpar för att ta sig till Premier League
och har nu fem raka segrar. Det är sällan vi har sett Wolves som så stora favoriter borta på St Andrews. Birmingham har haft det riktigt trögt med målskyttet medan Wolves gör många mål och spelar med en otrolig glädje. Det är toppen mot botten denna måndag och Wolverhampton har möjlighet att dra ifrån ordentligt i toppen.

Wolves är så gott som garanterade kvalspel till Premier League. När laget spelar så ser man ganska ofta att det är en betydande klasskillnad. De fem senaste matcherna har man alla vunnit med minst två måls marginal. Wolves har en otrolig målskillnad på hela 15-2 och det är det vi pratar om när vi nämner klasskillnad. Wolverhampton är helt överlägsna i denna liga och det är ingen som kan mäta sig om man ser på helheten.

Vi har granskat Wolves matcher den senaste säsongen och det är inte bara vinster på hemmaplan här. Vinsterna är ganska jämt fördelade och vi hittade bara 3 tappade poäng på bortaplan. Det är sällan vi sett ett så pass överlägset lag i Championship. Det ska bli intressant att se om man kan bibehålla denna framfart eller om formen sviker längre fram.

Vi spelar Wolves

Hur man än vänder och vrider på denna match så är det en seger för Wolves som gäller. Vi är förvånade att man får ett så pass högt odds på den raka 2an här. Det känns därför inte nödvändigt att göra något extra för att få upp oddset. Vårt speltips blir att Wolves vinner matchen på bortaplan (rak 2a) till 1.73 i odds hos Betsson.

Birmingham ligger på en 22:a plats i tabellen och det finns inte många ljuspunkter att tala om. Detta lag har bara 16 poäng så här långt och det lär inte bli några nya idag. Wolves ska köra över Birmingham med minst 2 måls marginal här. Birmingham har faktiskt bara lyckats att göra 10 mål den här säsongen vilket är bland de sämsta i serien. Det är bara i runt 50 % av deras ligamatcher som laget faktiskt har gjort mål. Därför så blir vi inte förvånade om Birmingham blir nollade idag på St Andrews. Laget ligger nu precis ovanför nedflyttningsplats och kämpar för att hålla sig kvar.

Om vi ska spekulera lite i vem som kommer att göra mål för Wolves så har vi tre olika att välja mellan. Vi tycker att det känns mest troligt att Ivan Cavaleiro sätter dit en. Man får lite mer än dubbla pengarna på honom och det kan vara kul som ett chansspel.

Matchinformation

  • Match: Birmingham mot Wolverhampton
  • Tävling: England Championship
  • Plats: St Andrew’s
  • Tid: 4/12 2017 klockan 20:45
  • TV: TV3 Sport
  • Livestream: Viaplay.se
  • Speltips: Wolves vinner matchen till 1.73 i odds hos Betsson.

Det var måndagens speltips och vi har goda förhoppningar på det. Wolves bör vinna denna match 9 av 10 gånger. Imorgon så är det dags för Champions League och vi har redan börjat att titta på matcherna där. Det finns en hel del intressanta möten och då finns det möjlighet att hitta bra odds. Vi återkommer snart med speltips inför nästa omgång i Champions League.

Fotbollssko

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.