Bayern München mot Wolfsburg den 22 september 2017

Äntligen så är det fredag och helgen är här. Det är den 22 september 2017 och det är ovanligt lite matcher idag. Vi har fått gräva i Bundesliga för att hitta något intressant. Dagens speltips gäller inför matchen mellan Bayern München och Wolfsburg som spelas på Allianz Arena. Det här kommer att bli en ensidig historia, så vi måste hitta ett lämpligt handikapp för att få upp oddset.

 • Speltips: Bayern München vinner matchen med asian handicap -2 till 1.67 i odds hos Bethard.
 • Spelstopp: Fredagen den 22 september 2017, klockan 20:30.

I lördags så körde Bayern München över Mainz med 4-0. Precis som vanligt så har Bayern ett livsfarligt anfall och i tisdags så blev det 3-0 mot Schalke. Nu saknar man David Alaba, Arjen Robben, Manuel Neuer och Juan Bernat men har fortfarande ett riktigt farligt lag. Det visar vilken bredd som Bayern Munchen har i laget.

Oddsjämförelse inför Bayern Munchen mot Wolfsburg

 • Bayern Munchen (1) – 1.17
 • Oavgjort (X) – 9.25
 • Wolfsburg (2) – 19.50

Det är sällan vi ser så här höga odds och då förstår ni hur stor klasskillnad det är på dessa lag. Spelbolagen är villiga att ge nästan 10 gånger pengarna om matchen skulle sluta oavgjort. Det är som sagt mycket sällan man ser så pass höga odds på oavgjort.

Wolfsburg har börjat betydligt sämre och man undrar om laget inte kan prestera bättre än så här? Kanske beror det på tränarbytet från Andries Jonker till Martin Schmidt. Annars brukar Wolfsburg vara bra rent defensivt men mot Bayern Munchen så blir det nog svårt att lägga sig på försvar. Det är med andra ord stor klasskillnad mellan Bayern Munchen och Wolfsburg.

Nu senast så spelade Wolfsburg 1-1 mot Werder Bremen och det kan vi väl inte säga så mycket om. Laget kämpar om att slippa bottenstriden i Bundesliga men man kommer troligen inte att nå den övre halvan i tabellen.

Vi väljer att spela på Bayern Munchen med -2 i asian handicap hos Bethard och det ger just nu oddset 1.67. Det känns helt klart rimligt att Bayern Munchen ska vinna matchen med 3 mål här. Bayern har inte släppt in ett enda mål på de två senaste matcherna och det har varit mot bättre motstånd än Wolfsburg. Det här speltipset bygger lite på att Bayern Munchen inte släpper in något mål, annars kan det bli lite svårt. Om det bara blir en tvåmålsseger så får vi i alla fall pengarna tillbaka.

Precis som alltid så finns det en risk med spelet. Risken här är att Bayern Munchen är lite väl avslappnade och kanske inte går på fullt. Jag tror fortfarande man vinner matchen men marginalen kan bli lite knapp då. Nu tror jag inte detta inträffar eftersom Bayern spelar på hemmaplan och vill inte göra hemmapubliken besviken. Här gäller det att bjuda på en show och förhoppningsvis en målfest.

I tisdagens match mot Schalke så vilade Bayern bra spelare som Thiago och Ribery. Trots att man gjorde det så vann man matchen med 3-0. Därför så tycker jag inte att det är så oroande att Bayern saknar några bra spelare inför denna match. Man kommer som vanligt att reda ut det och köra över sitt motstånd. Framför hemmapubliken så kommer vi garanterat att få se en underhållande match med många mål.

Matchinformation

 • Match: Bayern München mot Wolfsburg
 • Tävling: Bundesliga
 • Plats: Allianz Arena, München
 • Tid: 22 september 2017 klockan 20:30
 • TV: Viasat Sport Premium
 • Livestream: Gratis på Unibet live stream.
 • Speltips: Bayern Munchen vinner matchen med -2 i asian handicap till 1.67 i odds.

Det var allt denna fredag och nu hoppas jag att ni får en riktigt skön helg. Imorgon så har vi betydligt mer fotboll att välja mellan och då är vi tillbaka med nya speltips. Ta det nu lugnt i helgen och gör inget som inte jag skulle ha gjort.

Bayern Munchen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.