Barcelona – Real Madrid den 13 augusti 2017

Det är söndagen den 13 augusti 2017 och dagen till ära så har vi ett spännande möte i Spanska Super Cupen. Det är mötet mellan Barcelona och Real Madrid som vi pratar om och vi har en klar favorit i form av Barcelona. Spelbolagen ger ganska höga odds på detta möte och det tyder på att det är en svårspelad match. Vi har trots allt ett speltips inför denna match och du hittar vår förklaring lite längre ner.

 • Speltips: Barcelona vinner till 2.00 i odds hos Leo Vegas.

Vi som älskar fotboll kan inte få det mycket bättre. Vi får ett El Clasico redan innan säsongen har startat när Barcelona möter Real Madrid i spanska supercupen. Det här är det första mötet av två och denna match spelas på Camp Nou med hemmafördel till Barcelona. Det är väl en anledning till att Barcelona är favoriter att vinna här. Sen har man ganska nyligen förlorat Neymar till Paris Saint Germain och det kan kanske störa matchbilden något.

Oddsjämförelse

 • Barcelona (1) – 2.00
 • Oavgjort (X) – 4.00
 • Real Madrid (2) – 3.50

Spanska supercupen handlar mest om ära. Det är vinnaren av La Liga som får möta vinnaren av Copa del Rey för att avgöra vilket lag som är bäst i Spanien. Precis som vårt speltips antyder så tror vi att Barcelona utnyttja sin hemmafördel och spelform för att vinna matchen. Det är inte ofta som man får ett så pass högt odds på hemmavinst för Barcelona, så det tackar vi för.

Barcelona har en ny tränare

Ernesto Valverde heter den nya tränaren i Barcelona. Han har själv spelat i klubben under 80-talet och passar in bra. Han har inte gjort några större förändringar än så länge och laget spelar ungefär som tidigare. Nu kan det bli en del förändringar när Neymar är borta. Det är nog inga problem för Messi och Suarez att klara sig men man behöver ett stort namn för att fylla Neymars plats. Vi får se hur laget kommer att spela mot Real Madrid och om det stör spelet på något sätt.

Real Madrid är alltid farliga

Real Madrid har gjort en del förändringar i sitt lag inför den kommande säsongen men inga större. Man har sålt Alvaro Morata, Pepe och Danilo. Det är inga spelare som bör påverka Real i någon större skala. Real har sedan valt att plocka in en del yngre spelare i form av Daniel Ceballos, Vincius Junior och Theo Hernandez. Här försöker man att plocka unga spelare som är på väg att mogna. Frågan är om dessa får plats i startelvan eller om de kommer att få utvecklas ett tag till. Real har varit lite ojämna den senaste tiden med 3 förluster och 2 vinster. Vi missade ett speltips när vi bankade Real Madrid för några veckor sedan och det svider lite. Det känns som att Reals form är något ojämn och det bör Barcelona kunna utnyttja. Zinedine Zidane gör ett bra jobb med Real Madrid och har nu säkrat en spansk ligatitel och två Champions League titlar.

Vi förklarar vårt speltips inför Barcelona mot Real Madrid

Barcelona har vunnit den spanska supercupen 12 gånger medan Real Madrid har vunnit den 9 gånger. Barcelona har vunnit fler inbördes möten även om det inte skiljer så mycket. Vårt speltips blir att Barcelona vinner över Real Madrid till 2.00 i odds. Ibland så behöver man inte göra det så invecklat. Det känns som att formen i Barcelona är riktigt bra och att hemmaplan kan hjälpa till. Det enda orosmolnet på himlen är att man saknar Neymar. Vi tror att Barcelona är starka nog för att vinna den första matchen men i den andra så kan det bli betydligt tuffare.

Statistik

Real Madrid har faktiskt vunnit 4 av deras 5 senaste matcher mot Barcelona. I 4 av 5 matcher så har båda lagen gjort mål. Barcelona har faktiskt bara vunnit 2 av de 7 senaste matcherna mot Real Madrid i supercupen. Det är inte så munter statistik för Barcelona men det känns som att saker och ting är annorlunda nu.

Titta på matchen mellan Barcelona och Real Madrid den 13 augusti

Om du vill titta på matchen mellan Barcelona och Real Madrid så är det Kanal 9 som gäller och sändningen start 21:45 ikväll. Vi har tyvärr inte hittat någon gratis live stream för er som inte har tillgång till Kanal 9. Det verkar inte vara så många som har rättigheter till denna match.

Matchinformation

 • Match: Barcelona mot Real Madrid
 • Tävling: Spanska supercupen
 • Tid: 13 augusti 2017 klockan 22:00
 • Plats: Camp Nou, Barcelona
 • TV: Kanal 9
 • Livestream: N/A
 • Speltips: Barcelona vinner till 2.00 i odds.

Det var allt denna söndag och imorgon är vi tillbaka med ett nytt speltips inför den nya veckan. Hoppas ni har haft en riktigt skön helg och är laddade inför en ny vecka. Nu börjar alla ligor dra igång igen och vi har mycket att se fram mot.

Camp Nou Barcelona

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.