Atletico Madrid mot Real Madrid den 10 maj 2017

Ett derby mellan Atletic Madrid och Real Madrid är alltid intressant och när det sker i Champions League så är det ännu mer intressant. Det är den andra semifinalen i Champions League som ska spelas och det är bara ett av dessa lag som kommer att få spela i finalen. Matchen mellan Atletico Madrid och Real Madrid spelas klockan 20:45 den 10:e maj 2017.

Förra veckan så var Ronaldo i extra bra form då han låg bakom 4-0 segern mot Granada. Real Madrid kan både vinna ligan och Champions League samma år och det är så klart en otrolig bragd. Den första matchen mellan lagen slutade med 3-0 till Real Madrid så det blir riktigt tufft för Atletico Madrid.

Atletico Madrid mot Real Madrid speltips den 10 maj 2017

Real Madrid var överlägsna på hemmaplan och körde över Atletico Madrid. Ronaldo gjorde 3 mål och ett så kallat hattrick. Det krävs ett mindre mirakel om Atletico ska lyckas vända detta. Att spela hemma på Vincente Calderon kan så klart hjälpa en del.

Atletico Madrid har mötte Eibar i helgen och det var en match man skulle vinna ganska enkelt. Det blev bara 1-0 och kanske hade Atletico tankarna på Champions League istället. Tyvärr så tror jag att Atletico är ur form och kommer inte att ha en chans att vinna mot Real Madrid. Real Madrid kommer inte att gå för seger, men Atletico kommer att gå för fullt. Real Madrid kommer troligen att kunna kontra in några mål och stänga matchen. Att Real Madrid vinner matchen ger ett riktigt bra odds på 2.65 hos Betsson och det blir mitt första speltips.

Eftersom Atletico är tvingade till att göra minst 3 mål för att kunna ta sig till final i Champions League så borde det även bli en målrik match. Över 2,5 mål i matchen ger just nu 1.69 gånger pengarna hos Betsson och det blir mitt andra speltips. Det råder en hel del prestige över matchen och jag tror att Real Madrid kommer att gå för vinst. Jag blir förvånad om det inte minst blir 3 mål i matchen.

Matchen mellan Atletico Madrid och Real Madrid kommer att avgöra vem som får möta Juventus i finalen. Finalen kommer sedan att spelas den 3:e juni 2017 klockan 20:45. Där kommer vi troligen att se Juventus mot Real Madrid och det blir något av en drömfinal. Vi kommer att återkomma till den matchen lite innan med några intressanta speltips. Champions League finalen är något av årets höjdpunkt och vad kan vara bättre än att följa den på någon uteservering i sommarvärmen.

Matchinformation

  • Match: Atletico Madrid mot Real Madrid
  • Tävling: Champions League
  • Plats: Vicente Calderon
  • Tid: 20:45
  • Livestream: Nej
  • TV: TV3

Tyvärr så är det svårt att hitta gratis livestreaming på Champions League slutspelet men eftersom den sänds på TV3 så kan många se den där.

Våra speltips

Du som bara vill ha våra speltips utan en analys kan läsa här. Här hittar ni våra speltips inför matchen mellan Atletico Madrid och Real Madrid den 10 maj 2017.

  • Real Madrid vinner matchen till 2.65 i odds.
  • Det blir över 2,5 mål i matchen till 1.69 i odds.

Oddsen förändras hela tiden och det kan vara värt att jämföra med en del olika spelbolag för att hitta det bästa alternativet.

Champions League Betsson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.