Ascoli mot Bari den 28/3 2018

Vi har tittat på onsdagen den 28/3 2018 och utbudet är inte det bästa. Det är slut på alla vänskapsmatcher och vi vänder blicken mot Serie B i Italien. Här spelar Ascoli mot Bari och där har vi tagit fram ett speltips som vi är nöjda med. Matchen börjar klockan 20:30 på onsdagen och det är botten mot toppen.

Oddsjämförelse inför Ascoli mot Bari

 • Ascoli (1) – 3.00
 • Oavgjort (X) – 2.85
 • Bari (2) – 2.65
 • Tips: Bari vinner med asian handicap till 1.76 i odds.

Bari är så klart favoriter att vinna denna match. Även om man spelar på bortaplan så är det en stor skillnad mellan dessa två lag. Bari har inte förlorat en match på nästan två månader nu. Bari ligger bra till för avancemang i tabellen. Det är ett lag som hör hemma i Serie A och man kommer att jobba hårt för att nå dit. Då är det bara vinst som räknas mot Ascoli.

Bari ligger på en fjärdeplats i Serie B och precis ovanför på en tredjeplats ligger Palermo. Om Bari vinner på onsdag så sätter man ordentlig press på Palermo. Det är 4 poäng som skiljer lagen nu och snart kanske det bara är ett litet poäng som skiljer. Capri ligger 6 poäng efter Bari och nedåt så känns det lite tryggare.

Oddset på Bari lockar

Det här blir en viktig match för Bari och det gäller att man säkrar 3 poäng. Oddset på tvåan är faktiskt inte så dåligt och det lockar helt klart. Vi behöver en liten försäkring för att våga spela på en bortaseger här. Då kommer asian handicap väl till pass. Att Bari vinner med asian handicap 0 ger oss oddset 1.76 hos Unibet. Det betyder att vi får tillbaka insatsen om matchen skulle sluta oavgjort. Som vi ser det så är oavgjort den stora risken. Bari bör kunna vinna matchen men eftersom Ascoli spelar hemma så är det inte omöjligt att man får till ett oavgjort resultat.

Ascoli ligger näst sist i Serie B och det finns stor risk att laget åker ner till Serie C. För att kunna hålla sig kvar så är alla poäng livsviktiga. Det här kan vid första anblick se ut som en ganska vanlig match i Serie B men om man tänker på betydelsen av matchen för båda lagen så det absolut ingen vanlig match. Sen är det toppen mot botten och Bari ska kunna säkra tre poäng här. Nerverna kommer att göra sitt men bortalaget är det bästa laget.

Ascoli har bara vunnit 4 av 15 hemmamatchen denna säsong. Det vad en av anledningarna till att vi skrev detta speltips. Nu senast så fick man till 1-1 mot Spezia och det var väl helt ok. Sen får man väga in att Ascoli hade en man mer på planen under nästan halva matchen. Att spelbolagen väljer att sätta ett odds på närmare 3 på Bari är ofattbart. Vi förstår inte att man sätter ett så pass högt odds. Gästerna mötte nu senast Brescia och vann med 3-0. Formen är på topp inför slutet på säsongen och gästerna har som sagt inte förlorat en match sedan början på februari. Det gör att vi känner oss ganska säkra på att vi som sämst får oavgjort. Det betyder att vi får insatsen tillbaka samtidigt som vi har chans till vinst om Bari gör jobbet.

Matchinformation

 • Match: Ascoli mot Bari
 • Tävling: Serie B
 • Plats: Stadio Cino e Lillo Del Duca
 • Tid: 28/3 2018 klockan 20:30
 • TV: N/A
 • Livestream: N/A
 • Speltips: Bari vinner med asian handicap till 1.76 i odds hos Unibet.

Det var allt vi hade att bjuda på denna onsdag. Utbudet är som sagt inte det bästa men här tycker vi att det finns ett bra värde. Bari är det bättre laget och spelbolagen har inte riktigt tagit med det i beräkningen. Den 1 april så drar Allsvenskan igång igen och nu börjar vi att studera lagen inför det.

Italien fotboll

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.