Arsenal mot Manchester United den 7 maj 2017

Vi har en spännande match mellan Arsenal och Manchester United idag den 7 maj 2017 klockan 17:00. Därför tänkte vi göra en analys på matchen och förhoppningsvis även få fram några bra speltips. Arsenal spelar hemma på Emirates och denna match är helt avgörande för vem som tar den sista Champions League platsen.

Odds på Arsenal Manchester United den 7 maj

Vi börjar med att titta på oddsen och se vad spelbolagen tror. Därefter så ska vi kunna få fram vårt speltips. Så här ser oddsen ut just nu.

 • Arsenal – 2.03
 • Oavgjort – 3.60
 • Manchester United – 3.90

Precis som jag trodde så är detta en helt öppen match. Arsenal är en liten favorit tack vare hemmaplan och kanske lite bättre form. Det är trots allt sällan som man kan dubbla pengarna på en hemmaseger.

Speltips Arsenal – Manchester United den 7 maj 2017

Både Arsenal och United har inte riktigt hängt med i toppen av Premier League. De ligger strax under toppen och båda kommer att göra allt för att knipa Champions League platsen. Arsenal har inte missat Champions League under hela 2000-talet och det skulle vara en stor prestigeförlust att göra det nu.

United har även en viktig match i Europa League att fokusera på. Nästa match där är mot Celta och det finns faktiskt en chans att få en Champions League plats genom att vinna Europa League. United lider av många skador och det kommer att bli svårt här mot Arsenal. Det kan till och med vara så att United är mer fokuserade på matchen mot Celta och sparar sig lite här. Vårt första speltips blir således att Arsenal vinner hemma mot Manchester United till 2.03 i odds hos Betsson. Det är ett riktigt bra odds och bra värde på spelet.

Sen så är det en helt öppen match där båda lagen måste vinna och har inget att förlora. Det borde resultera i en underhållande match med många mål. Därför väljer jag att leverera ett andra speltips i form av över 2,5 mål till 2.00 i odds. Jag tycker det första speltipset är bättre men dessa två kan passa bra tillsammans. Hur som helst så blir det en riktigt spännande match ikväll som alla fotbollsintresserade borde titta på. Ska Arsenal missa Champions League för första gången på 16 år?

Matchinformation

 • Match: Arsenal mot Manchester United
 • Tävling: Premier League
 • Plats: Emirates Stadium
 • Tid: 17:00
 • Livestream: Nej
 • TV: Viasat Sport Premium

Våra spel

Här hittar ni vår spel inför matchen mellan Arsenal och Manchester United den 7 maj 2017.

 • Arsenal vinner till 2.03 i odds.
 • Det blir över 2,5 mål i matchen till 2.00 i odds.

Tänk på att oddsen förändras fram till matchstart och att det kan vara smart att jämföra mellan spelbolagen innan ni beslutar er. Passa även på att göra er egen analys av matchen. Det är aldrig bra att blint följa någon annan, utan man måste själv förstå varför någon spelar på ett visst sätt.

Emirates stadium

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.