Arsenal mot Chelsea den 1/8 2020

Sommaren lider mot sitt slut men vi har lite fotboll kvar innan hösten tar vid. På lördag den 1 augusti så har vi en riktigt spännande match mellan Arsenal och Chelsea. Det är final i FA-cupenWembley Stadium och denna match vill man inte missa. Den den startar klockan 18:30 på lördagskvällen, så det är bara att ladda upp med chips och annat gott.

Oddsjämförelse inför Arsenal mot Chelsea

 • Arsenal (1) – 3.45
 • Oavgjort (X) – 3.45
 • Chelsea (2) – 2.14

Precis som vi trodde så har vi höga odds på alla tre alternativen. Chelsea är så klart favoriter att vinna matchen men det är inte med stor marginal. Över 2 i odds på Chelsea känns helt klart intressant men det är FA-cup och allt kan hända. Här gäller det att se om man kan hitta något som inte har med 1×2 marknaden att göra.

Frank Lampard och Mikel Arteta ska göra upp om titeln i FA-cupen. Chelsea klarade sig något bättre i Premier League än vad Arsenal gjorde men det behöver inte ha någon betydelse nu. För Arsenal så kan det vara ett sätt att få tillbaka lite självförtroende och reparera sitt sargade rykte. Tack vare en dålig säsong i Premier League så är Arsenal underdogs att vinna denna match.

När vi skrev speltips inför slutet av Premier League så överraskade Arsenal oss ett par gånger. Man gjorde bra ifrån sig i slutet av Premier League och nu har man all anledning att göra sitt yttersta. Vi får se vilken taktik som Arteta kommer att använda sig av.

Chelsea jagar trofén

Chelsea är ett välkänt lag i FA-cup finalen. Efter en fjärdeplats i ligan så får man anta att Frank Lampard är nöjd. Det innebär bland annat att man får spela i Champions League. Något som verkligen har gynnat Chelsea denna säsong är de yngre spelarna. Det är många som verkligen har blommat ut och hjälp laget att nå en så pass bra placering som man gjorde. Laget har nu vunnit åtta av sina elva matcher sedan uppehållet.

Frank Lampard har redan vunnit FA-cupen fyra gånger som spelare, så det skulle nog sitta fint med en femte gång nu. Mycket talar för att det kommer att hända och det enda orosmoln som vi ser är försvaret. Vi kan inte hitta många matcher som man faktiskt har hållit nollan i. Det är ofta mer än ett mål som man släpper in och poängen som man tar är på grund av det otroliga offensiva arbetet.

Favorit i repris

Det har blivit några speltips med över 2,5 mål nu och vi fortsätter i den andan. Den här matchen känns som upplagd för många mål. Chelsea har som sagt ett väldigt bra anfall och ett något tveksamt försvar. Vi räknar med att Chelsea vinner matchen med 3-1 men vårt speltips blir att vi får se över 2,5 mål i matchen till 1.84 i odds. Det är ett klart godkänt odds och då slipper vi oroa oss för vem som vinner till sist. Båda lagen kommer garanterat att gå för seger och det första målet. Det ska bli riktigt intressant att se hur det utvecklar sig.

Chelsea har gjort två mål mot Arsenal de två senaste gånger som lagen möttes. Kan man fortsätta med den bedriften så behöver Arsenal bara göra ett mål.

Matchinformation

 • Match: Arsenal mot Chelsea
 • Tävling: FA-cup (final)
 • Plats: Wembley
 • Tid: 1/8 2020 klockan 18:30
 • TV: Kanal 9
 • Livestream: Eurosport Player eller Dplay
 • Speltips: Det blir över 2,5 mål i matchen till 1.84 i odds.
 • Allt innehåll på Speltipsidag.se är avsett för dig som är 18+. Kontakta www.stodlinjen.se om du spelar för mycket.

Detta är en match man inte vill missa och eftersom den sänds på Kanal 9 så kan många av oss se den utan extra abbonemang. Så har ni inget för er på lördagskvällen så ska ni absolut ge den en chans. Det kan nog bli en ritkigt sevärd match med många mål.

Wembley

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.