Andy Murray mot Dustin Brown – Wimbledon 2017

Wimbledon 2017 har dragit igång och då måste vi så klart hålla ett öga på det. Jag har tagit fram ett speltips i matchen mellan Andy Murray och Dustin Brown som spelas på onsdag den 5 juli 2017. Matchen börjar redan klockan 10:00 och därför så kan det vara lämpligt att lägga sina spel idag på tisdagen för att hinna med.

Alla känner väl till Andy Murray och att han är favorit att vinna matchen är en underdrift. Spelbolagen ger bara knappt över 1 i odds på att Andy Murray vinner matchen. Därför är det helt meningslöst att spela på seger för Andy Murray. Här måste vi gräva djupare för att hitta ett vettigt spel.

Oddsjämförelse inför Andry Murray mot Dustin Brown

  • Andy Murray – 1.07
  • Dustin Brown – 8.45

Brown kan komma att bjuda på motstånd

Vem är då hans motståndare Dustin Brown? Jag har följt honom ett tag och det är en intressant spelare. Han är bara rankad 97a i världen och det är därför som oddsen är som de är. Dustin Brown är från Jamaica men har växt upp i Tyskland. Han spelar väldigt aggressivt och har redan fått många nya fans. Han är lite av en akrobat som kastar sig och gör väldigt svåra slag. För att summera David Brown så är han en annorlunda spelare som har sin egen spelstil. Det kan med andra ord vara lite svårt att möta honom om man inte är van vid det.

Brown besegrade Joao Sousa från Portugal i den första matchen med 3-1 i set. Om vi går tillbaka i tiden lite så chockade Brown Nadal 2015. Det var en av hans bästa matcher när han lyckades med bedriften att besegra Nadal på Centre Court. Det visar att Brown kan vinna mot vem som helst men då måste allt stämma.

Nu möter Brown världsettan Murray och jag sitter inte och tror att Brown ska vinna. Man får helt enkelt vara realist och Murray kommer att vinna matchen till sist. Men kanske så kan Brown ställa till med lite besvär för Murray? Brown älskar att spela på gräs och därför så passar Wimbledon så bra. Han gillar att spela snabbt och då hjälper gräset till.

Murray vann sin första match mot Bublik med 3-0 i set och han vann förra årets Wimbledon. Jag tror trots allt att Brown kan sätta lite press på Murray i denna match. Mitt speltips blir därför ett överspel. Jag tror att vi kommer att få se över 32.5 games i matchen. Det ger ett odds på 1.90 hos Betsson och det är jag nöjd med.

Matchinformation

  • Match: Andy Murray mot Dustin Brown
  • Tävling: Wimbledon
  • Tid: Onsdagen den 5 juli 2017, klockan 10:00
  • Plats: London
  • TV: Eurosport
  • Speltips: Över 32.5 game i matchen till 1.90 i odds.

Där har ni dagens speltips och förhoppningsvis så blir det en bra match. Om du tror att Andy Murray går hela vägen och vinner Wimbledon 2017 så ligger oddset på 6.50 och det kan vara intressant som ett lite mer långsiktigt spel. Jag tror och hoppas att det blir en jämn match på onsdag med många spektakulära bollar. Brown och Murray har mötts en gång tidigare och det var i US Open 2010. Brown höll emot bra med förlorade till sist med 7-5, 6-3, 6-0. Det var sju år sedan och det var inte på gräs. Nu tror jag att han kommer att ta betydligt fler games.

Tennisrack

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.