Andy Murray mot Andrey Kuznetsov den 30 maj 2017

Ingen har väl missat att Roland Garros Franska öppna mästerskapen i tennis har dragit igång och den 30 maj 2017 så spelas en ganska intressant match mellan Andy Murray och Andrey Kuznetsov. Det här blir en tuff start för världsettan som kommer att sättas på prov direkt.

Andy Murray är inte som bäst när han spelar på grus men eftersom han är världsetta så får han mycket fokus från media och spelbolagen. Vi hoppas kunna hitta ett odds som inte riktigt speglar verkligheten här. Rankingen betyder inte så mycket eftersom grus inte riktigt är vad Andy Murray vill ha. Han gillar snabbt spel och grus drar ner tempot istället.

Andy Murray kan vara i en liten svacka eftersom han har förlorat sina två senaste matcher och hela sex av sina nio senaste set. Han har förlorat tre av sina fyra senaste matcher på grus, vilket också känns lite oroligt. Trots allt är han favorit att vinna Franska öppna enligt spelbolagen och det känns inte som något bra spel. Statistiken som talar för Andy Murray är att han inte har förlorat den första rundan i någon grand slam turnering sedan 2008.

Odds inför Andy Murray mot Andrey Kuznetsov

 • Andy Murray – 1.18
 • Andrey Kuznetsov – 4.85

Oddsen kan ha förändrats sedan denna artikel skrevs.

Andrey Kuznetsov

Vem är då Andrey Kuznetsov och kan han hota världsettan? Andrey gjorde senast bra ifrån sig i semifinalen i Geneva Open och pressade Stan Wawrinka ordentligt. Om Kuzentsov kan behålla den glöden i matchen mot Murray så kan det bli en riktigt jämn match.

Murray och Kuznetsov har möts två gånger tidigare och Murray har vunnit båda matcherna. Förra gången de möttes var i Kina och då vann Murray på bara 15 game, men detta är första gången som dessa herrar möts på grus.

Spontant så känner jag att jag vill ge ett speltips på Andrey Kuznetsov men vi får nog ge honom lite hjälp. Vi tror att Andrey Kuznetsov kan ta ett set och därför blir vårt speltips Andrey Kuznetsov +2,5 set (handicap) till 1.68 i odds hos Betsson. Då behöver han bara vinna ett set för att vårt spel ska sitta.

Free bets under Franska öppna hos Betsson

Riskfria spel hos BetssonOm ni väl ska spela på Franska öppna så finns det en ganska trevlig kampanj hos Betsson just nu. Gör så här för att ta del av den kampanjen.

 1. Logga in hos Betsson eller öppna ett konto där.
 2. Anmäl dig till Franska öppna 2017 kampanjen.
 3. Spela på odds för 300 kr eller mer mellan 29 maj och den 4 juni 2017 så får du en hemlig gåva den 5 juni.
 4. Spela på odds för 300 kr eller mer mellan 5 juni och den 9 juni 2017 så får du en hemlig gåva den 10 juni.
 5. Läs igenom regler och villkor hos Betsson.

De hemliga gåvorna består av kontantpriser, free bets, resepresentkort och gratisspel. Om du får freebets så måste dessa använda på tennisodds, så det kan komma väl till pass om man gillar tennis.

Matchinformation

 • Match: Andy Murray mot Andrey Kuznetsov
 • Tävling: Franska öppna mästerskapen i tennis
 • Plats: Paris
 • Tid: 12:30
 • Livestream: Ja (Betsson)
 • Speltips: Andrey Kuznetsov vinner med handicap (+2.5 set) till 1.68 i odds.

Det var vårt första speltips i Franska öppna mästerskapen men vi kommer garanterat att återkomma till denna turnering med fler tips.

Franska öppna hos Betsson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.