Anderlecht mot Manchester United den 13 april 2017

Den 13:e april 2017 så har vi en match mellan Anderlecht och Manchester United. Vi ska som vanligt sätta tänderna i denna match och gräva fram minst ett bra speltips.

Zlatan Ibrahimovic gör så klart denna match lite extra intressant för oss i Sverige. Anderlecht är ett väldigt bra defensivt lag och det ska bli intressant att se om Zlatan kan komma igenom och göra mål. Matchen spelas i Europa League och det är inte många mål som Anderlecht har släppt in hemma på Stade Constant Vanden Stock.

Oddsjämförelse

Europa LeagueVi börjar med att titta på oddsen som spelbolagen sätter. Vi jämför många olika spelbolag och försöker att hitta bästa odds på varje resultat här. Så här ser det ut just nu, men tänk på att oddsen hela tiden förändras.

  • 1 (Anderlecht) – 3.80
  • X (Oavgjort) – 3.40
  • 2 (Manchester United) – 1.90

Manchester United är således favoriter att vinna även om man spelar på bortaplan. Jag undviker att spela direkt på slutresultat och försöker istället att hitta något annat spel.

Speltips på matchen mellan Anderlecht och Manchester United

Det är kvartsfinaler i Europa League och det är nu det börjar bli allvar. För United så är det extra viktigt eftersom man har satsat mycket pengar på att få ihop ett riktigt bra lag och om man ska spela i Champions League framöver så gäller det att visa att man kan leverera när det gäller. Nu ser det ut som att Manchester United missar topp 4 i Premier League och därmed en plats i Champions League men hoppet lever än. Vinner man Europa League så får man en direktplats i Champions League och det hade nog känts riktigt bra för Zlatan och United.

Manchester United har spelat ganska ojämnt den senaste tiden. Man har inte förlorat många matcher (bara 3 av 30) men man har spelat en hel del oavgjorda. United har lite oväntat vunnit fler matcher borta än hemma och det är något som vi inte ser så ofta. I Europa League så har man inte förlorat en match hemma på Old Trafford så här långt. Nu kommer det att bli ett ganska svårt motstånd i form av Andeerlecht.

Anderlecht kommer till spel med 10-4-1 på resultatraden hemma. I Europa League har man spelat ganska bra men inte riktigt fått visa vad man går för. Ikväll så blir det spännande att se hur man hanterar situationen mot ett lag som United.

Våra speltips blir helt enkelt att det blir en målsnål match. Under 2,5 mål i matchen ligger på 1.70 i odds just nu och det är taget. Vi vågar inte riktigt att spekulera i vem som vinner denna match eftersom United spelar på bortaplan men returen på hemmaplan bör United kunna ta.

Matchinformation

Match: Anderlecht mot Manchester United
Tävling: Europa League
Plats: Stade Constant Vanden Stock (Belgien)
Tid: 21:05 den 13 april 2017
Livestream: Nej
TV: Kanal 9

Det ska bli intressant att se om Zlatan kan göra mål mot ett defensivt Anderlecht. Jag tror att Anderlecht kommer att köra sitt trygga försvarsspel och sedan kontra. Frågan är om det räcker och man måste nästan vinna denna match för att ha en chans på bortaplan sedan.

Fotboll gräs

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.