AIK mot Malmö FF den 29 maj 2017

På måndagen den 29 maj 2017 så är det dags för ett toppmöte i Allsvenskan. Malmö FF leder Allsvenskan och nu ska man spela mot AIK på Friends Arena. Det blir ett spännande möte som betyder mycket för båda lagen. Om AIK vinner så knappar man in och håller kontakten med MFF i toppen. Skulle MFF förlora matchen eller spela oavgjort så kommer man att tappa serieledningen till Norrköping. Det kan sätta en del press på Malmö FF. Det är således en viktig match för båda lagen och vi ska se om vi kan hitta något intressant att spela på.

AIK vann senast derbyt mot Djurgården med 1-0 även om det var Djurgården som var det bästa laget i den matchen. AIK har ett riktigt bra försvar men offensivt så finns det tyvärr en del brister. Man har inte riktigt fått igång målskyttet och det lär behövas om man ska vinna mot Malmö FF på måndag.

Jag skulle inte våga att satsa mina pengar på AIK i detta läge. Jag tror inte man kan slå Malmö FF som det ser ut nu. Stefan Izishaki är skadad och missar troligen matchen mot MFF. Det gör mig ännu mer säker på mitt antagande. Sen har vi även Henok Goitom, Haukur Hauksson, Stripe Vrdoljak och Per Karlsson som sitter på läkaren.

Det brukar bli spännande när dessa två lag möts men Malmö FF har ett övertag och en större tyngd i sitt lag. Det var några år sedan skåningarna säkrade SM-guldet mot AIK på Friends Arena. Statistiken talar för MFF men det blir troligen en ganska försiktig match. Därför så kan det även vara intressant med ett speltips som involverar få mål. Jag kommer att återkomma till det längre ner.

Odds inför AIK Malmö FF den 29 maj 2017

  • AIK (1) – 2.90
  • Oavgjort (X) – 3.20
  • Malmö FF (2) – 2.50

Tänk på att oddsen hela tiden förändras fram till matchstart.

Mitt speltips blir att Malmö FF vinner mot AIK till 2.50 i odds. Jag tycker att det är ett helt för högt odds och passar på att dra nytta av det. Malmö FF förlorade visserligen senaste mot Norrköpinge med 1-2 på hemmaplan. Trots att man förlorade matchen så såg Malmö FF faktiskt bra ut och spelet fungerade. Jag tror att Malmö FF kommer att ställa upp med ett bättre lag mot AIK och göra sitt yttersta. Nu gäller det att bevara ligaledningen och det bör kunna motivera alla i laget.

Som jag nämnde tidigare så tror jag att det blir en match med få mål. AIK har ett bra försvar och bör kunna hålla siffrorna nere. Mitt andra speltips blir att det bli under 2,5 mål i matchen till 1.63 i odds. Det är ett ganska lågt odds men jag tycker att det kompletterar mitt första speltips ganska bra.

Matchinformation

Match: AIK mot Malmö FF
Tävling: Allsvenskan
Plats: Friends Arena
Tid (spelstopp): Kockan 19:00 den 29 maj 2017
Livestream: Nej
TV: C More Sport
Speltips: Malmö FF vinner till 2.50 i odds samt att det blir under 2,5 mål till 1.63 i odds.

Det var allt inför matchen mellan AIK och Malmö FF den 29 maj 2017. Vi hoppas att våra speltips sitter och att vi kan fortsätta att bygga upp spelkassan.

Malmö FF

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.